!Let Op!
Door verschillende redenen hebben we besloten om te stoppen met deze site.
We verwijderen hem niet, omdat er best wel veel op staat.
We hebben nu allebei onze eigen site!
Marielle: www.livelikeprouctsblog.wordpress.com
Sanne: www.DIYSanne.jouwweb.nl
Neem daar een kijkje op als jullie willen!
Oreo milkshake
24-07-2016
Zo maak je hem:
1. Verkruimel je oreo’s heel fijn, ik heb het met een deegroller gedaan. (In een blender gaat het beter!)
2. Doe ze in je blender (in mijn situatie een bak met staafmixer, ik heb geen blender) en doe daar 3 bolletjes vanille-roomijs in.
- Ik deed eerst 5 oreo’s en 2 bolletjes ijs, maar dat was te weinig :) -
3. Doe er ook een beetje melk bij, zodat hij wat dunner wordt. Hoe meer je erbij doet, hoe dunner hij wordt!
Dit moet je dus naar smaak doen. Begin met een beetje!
4. Blend nu alles en doe het in een glas. :D





Enjoy! Deze milkshake is heel erg misselijkmakend, maar wel echt suuuuuuuper lekker. Zeker een aanrader om te maken!!
P.s. Hoe meer melk je erbij doet, hoe grijzer je milkshake wordt.
Cinnamon rolls (9 stuks)
10-07-2016


~Sanne~
Dit heb je nodig om deze heerlijke kaneelbroodjes te maken:
- Cupcake vorm of cupcake vormpjes
- Donkere basterdsuiker
- Kaneel
- Croissant deeg
- Glazuur (optioneel)
<-- Klik op mij voor een vergroting!
En zo maak je ze:
1. Maak het blik croissant deeg open en rol het uit. Ik heb het op een stuk bakpapier gelegd, zodat het niet vastplakte aan de keuken.
2. Snij het door de helft, zodat je 2 stukken hebt.
3. Knijp de gaten zo goed mogelijk dicht, waar je normaal zou moeten scheuren om een croissantje te rollen.
4. Strooi nu op 1 stuk je basterdsuiker en kaneel.
5. Leg nu het andere stuk erop en strooi daar ook basterdsuiker en kaneel op!
6. Rol het nu zo strak mogelijk op en snijd in ongeveer 9 gelijke plakken. :) ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓


7. Leg elk stuk in een cupcake vormpje en doe ze in de oven!
Elektrische oven: 200 °C
Heteluchtoven: 180 °C
Gasoven: stand(?) 3
In de oven voor: 15 tot 20 minuten.
Let goed op ze, want bij mij verbranden ze best vaak! :")
8. Deze stap is optioneel, maar wel heel handig en lekker.
Namelijk glazuur! Als je dat erop doet zijn ze extra lekker en zie het niet als ze verbrand zijn! ;")
Je moet de suiker en kaneel trouwens op gevoel strooien, ik doe meestal gewoon totdat je het croissant deeg niet heel goed meer kan zien! De kaneel strooi ik er gewoon licht overheen, maar zeker niet te weinig hoor! (Zie hieronder met en zonder kaneel)




Brownie-cupcakes (10 stuks)
19-03-2016



~Sanne~
Deze brownie-cupcakes zijn echt super lekker!
Dit heb je nodig voor 10 stuks:
- 100 gram bloem
- ½ theelepel zout
- 150 gram kristalsuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 150 gram roomboter (ongezouten)
- 2 eieren
- 60 gram pure chocolade
Even voor de mensen die geen pure chocola lusten: het proeft uiteindelijk gewoon als melkchocola!
Zo maak je ze:
- Meng de bloem en het zout in een kom en zit dit apart.
- Smelt de chocola met de boter tot een gladde massa.
- Doe de suikers in een aparte kom en doe het gesmolten mengsel erbij en roer goed.
- Klop 1 voor 1 de eieren erbij.
- Schep de bloem er door.
- Vul de cupcake vormpjes voor 2/3 met het beslag en doe ze in de oven!
Elektrische oven: 170 °C
Heteluchtoven: 145 °C
In de oven voor: 20 - 25 min.
7. Laat ze even afkoelen en enjoy!


Tonijnsalade van La Place
19-02-2016
~Sanne~
Laatst zag ik dit recept op YouTube, en ik heb het toen ook gemaakt.
Ik vind het super lekker, dus ik zou zeggen: probeer het eens!
Het recept is van OhMyFoodness (YouTube: OhMyFoodnessNL) : )
Dit is de link naar het recept op haar blog:
http://www.ohmyfoodness.nl/omf-kookt/lunch-omf-eet/video-broodje-tonijnsalade-la-place
En dit is haar video op YouTube:
Maak jouw eigen website met JouwWeb